• Taiere beton cu disc diamantat,

  Rapid si precisTaiere rapida si precisa a bucatilor de beton in bucati usor manevrabile pentru evacuarea rapida a acestora din santier
 • Taiere beton cu fir diamantat

  Taiere rapida a betonului masivTehnologie de taiere specializata pentru beton masiv
 • Taiere beton cu carota diamantata

  Decupare gaura langa gauraTehnologie pentru decupaje atipice ale betonului, fie ca este vorba de grosimi mari sau de forme neregulate ale deschizaturilor in beton
 • 1
 • 2
 • 3

Taiere beton

Taiere beton cu tehnologie diamantata profesionala.

          Executam in regim de urgenta taiere de beton armat in mediu umed sau uscat, folosind tehnologie diamantata moderna. In functie de complexitatea si specificatiile tehnice ale lucrarii putem combina tehnicile de taiere ale tehnologiei diamantate umede cu tehnologia diamantata uscata pentru o taiere optima a betonului.

 

Taiere beton - Tehnologie diamantata umeda

              Poate cea mai folosita tehnologie de taiere a betonului armat a momentului.  Aceasta tehnica de lucru ne permite realizarea  operatiunii de taiere a betonului in profunzime si pe distante maricu viteza impresionantaApa folosita in procesul de taiere a betonului se poate capta prin diverse tehnici adaptate santierului. 

 

         Taiere beton cu disc diamantat

        Este metoda principala prin care taiem beton in mod obisnuit. Are avantajul flexibilitatii, ajungand la cel mai bun raport de cost pe metru de taiere.

Taiere beton cu fir diamantat

           Aceasta metoda de taiere este recomandata in cazurile unde taierea cu discul diamantat nu se poate aplica. Se pot taia grosimi impresionanate de beton, stalpi, scari, parapeti, picioare de pod, poduri, stanci, etc. Aceasta metoda speciala de taiere de beton o folosim  la operatiunile de demolare controlata si pentru a taia blocuri masive de beton.

Taiere beton cu carota diamantata

           Recomandarea taierii de beton cu carota diamantata se face pentru : deschizaturile mici in beton, ferestre mici sau goluri de ventilatii si aerisiri. Executam o serie de gauri inlantuite pana cand conturul decupajului dorit este finalizat. Mai este cunoscuta drept decupare gaura langa gaura.

 

       Taiere beton - Tehnologie diamantata uscata         

           Spre deosebire de toate metodele de mai sus care folosesc curent trifazat ( 380 V), metoda uscata de  taiere beton poate fi executata cu masini ce folosesc curent monofazat ( 220 V ) . De obicei folosim aceasta metoda la efectuarea santurilor pentru instalatii electrice si sanitare sau pentru taiere de beton subtire pe care nu se pot monta utilaje ghidate hidraulic. O idee despre astfel de beton o poate reprezenta un gard prefabricat, turnat din beton cu o grosime de 4 -10 cm.

 

Taiere beton

AVANTAJELE NOASTRE:oferim URMATOARELE extraservicii:

BUCATILE DE BETON SE POT TAIA LA MARIMEA DORITA DE CLIENT.

Calculam marimea de taiere optima, pastrand un echilibru intre costurile de taiere cat mai mici si capacitatea de evacuare a bucatilor de beton pe care o ofera fiecare santier in parte.

REDUCEM COSTURILE LUCRARILOR DE TAIERE SI CAROTARE BETON.

Folosind cele mai bune tehnologii , optimizam costurile operatiunilor de taiere si carotare a betonului. Reusim sa coboram costurile operationale prin adaptarea adecvata a tehnologiilor de taiere si a folosirii consumabilelor cu cel mai bun raport calitate/pret.

CALCULAREA GRATUITA A LUCRARILOR DE TAIERE SI CAROTARE IN VEDEREA PARTICIPARII LA LICITATII.

Oferim gratuit servicii de calcul a costurilor operatiunilor de taiere si carotare a betonului. De asemenea oferim optimizarea acestor costuri in vederea scaderii ofertelor de licitatie

LUCRAM 7/24 LA LUCRARILE IN CARE TIMPUL DE TERMINARE AL TAIERILOR ESTE ESENTIAL.

Adaptam programul de lucru pentru a ne armoniza cu restul echipelor din santier, oferind front de lucru acolo unde acesta este esential si respectand etapele tehnologice ale proiectului.

NE DEPLASAM ORIUNDE ESTE NEVOIE DE SERVICIILE NOASTRE.

Ne deplasam pe orice santier din tara unde este nevoie de serviciile noastre. In vederea estimarii cat mai corecte a lucrarilor si a conditiilor de lucru ne deplasam GRATUIT in cel mai scurt timp de la solicitarea clientilor nostri

ADOPTAM SOLUTII CUSTOM ACOLO UNDE ESTE NEVOIE.

Oferim solutii customizate pentru proiectele care au lucrari de taiere si carotare a betonului cu cerinte si conditii speciale in executie. Astfel, ne proiectam si executam sistemele ajutatoare pentru realizarea lucrarilor in care ne angajam.

NE PUTETI CONTACTA LA ORICE ORA PE UNUL DIN TELEFOANELE NOASTRE.

Ne puteti suna oricand pe unul din telefoanele noastre pentru informatii sau cereri de oferte.Unul din membrii echipei noastre va fi bucuros sa va raspunda, oferindu-va informatii si detalii suplimentare pentru cerintele dumneavoastra.

RETETA NOASTRA CASTIGATOARE.

Oameni buni, masini bune si bine intretinute, experienta de lucru, consumabile optime pentru fiecare etapa de taiere si carotare, tinerete si entuziasm!!!
 • Protejam

 • Experienta si specializare

 • Executam rapid

 • Terminam la timp

 • 1
 • 2